Evde Pilsan Ranger Akülü Araba Kullanılır Mı?


Soğuk ve yağışlı günlerde her ebeveynin en büyük kabusudur çocuğunun can sıkıntısı. Bildiğiniz üzere son 1 aydır Pilsan Ranger Akülü Araba ile Afyon'da gitmediğimiz yer kalmadı ama bugün itibari ile Ekim 18'e geldik ve bazı günler çok rüzgarlı ve soğuk olduğu için uzaktan kumandalı Pilsan Akülü arabanın tekerleklerini güzelce silerek eve soktum. Bakalım evde akülü araba binilir mi? Neler yaşadık? Buyurun hep birlikte yazıma geçelim.

Evde Genellikle Hangi Akülü Arabalar Tercih Edilir? Kullanılır?

Evde kullanılabilecek akülü arabalar genelde pedalla çalışan ve küçük modeller olur. Özellikle en başta nasılsa evde de rahat bir şekilde Pilsan akülü araba kullanabiliriz dediysek de elbette ki Pilsan Ranger modeli oldukça geniş kapsamlı ve büyük bir model olmasına rağmen evde kullanmaya kararlıydım.

Evin Ortasında Pilsan Ranger Arabasını Gören Doruk Paşanın Tepkisi

Yine de soğuk bir Afyon günü oğlumun evde canı sıkılmasın diye akülü arabamızın tekerlerini iyice silerek eve soktum. Doruk Pilsan Ranger Uzaktan Kumandalı 12v Akülü arabasını evin tam ortasında görünce sevinçten ne yapacağını bilemedi. 

Hatta elinde çizgi film izlerken yediği çikolatası vardı onu bile attı hemen akülü arabanın başına gelip kendi binmeye çalıştı. 😊

Her şey oldukça güzeldi Doruk güzelce Pilsan Ranger Jeep arabasına bindi ve evde olmamıza rağmen ne olur ne olmaz diye güzelce emniyet kemerini yine de bağladım ki herhangi bir sorun yaşamayalım.

Evde Pilsan Ranger Akülü Araba Kullanılır Mı?


Evet evde gönül rahatlığı ile Pilsan Ranger akülü araba kullanabilirsiniz ancak her şey dışardaki gibi olmuyor maalesef. Özellikle sürekli ileri geri yapamayacağımız için çocuk akülü arabanın farını veya direksiyonunu çıkartmaya çalışıyor yada kendi gaz pedalına basında birden sert bir yere çarpıp arka stop lambaları veya aracın önündeki farları kırma ihtimaliniz artabiliyor. Ama bu olumsuz yönleri en aza düşürmek için sizlere bir kaç tavsiyem olacak.

Evde Akülü Araba Kullanırken Dikkat Etmeniz Gereken Püf Noktalar


  • Öncelikle eğer çocuğunuz 3 yaş ve üzeri ise ne yaparsanız yapın o akülü araba sağa sola illaki hızlı bir şekilde çarpılacak ve hatta ufak tefek kırılmalar olacağının farkında olun. Doruk 2 yaşında olmasına rağmen sürekli akülü araba hareket etmediğinden dolayı ilgisi ister istemez aynaları çekmeye yada koltuk üstü farları koparmaya doğru gidiyor.😆
  • Evde Pilsan Ranger Akülü Araba kumandasındaki "p" tuşuna yani frene sürekli basarak duramayacağınız için mola zamanlarında çocuğunuz akülü arabada sadece oturacaksa mutlaka anahtarı kontaktan çıkarın ki birden bire gaz pedalına basıp ev eşyalarınıza yada çocuk kendine zarar vermesin.
  • Eğer sürekli evde kullanmak için akülü araba arıyorsanız eğer Pilsan Ranger'a göre çok daha ufak modelleri seçmeniz daha iyi olacaktır. Hatta sadece ev kullanımı için akülü araba alınacaksa eğer uzaktan kumandalı bile almanıza gerek yok. Çocuk vura vura 1,2 günde sürmeyi öğrenecektir.
Evet arkadaşlar bugün sizlere evde Pilsan Ranger Akülü Araba nasıl kullanılır? Ev için uygun mu bunlardan bahsettim. Kısacası zorda kaldığınız, çocuğunuzun çok canı sıkıldığı kış günlerinde haftada 1-2 defa akülü arabanızı evde kullanabilirsiniz ama sürekli salonun ortasında duracaksa eğer benim düşüncem muhakkak far yada başka bir parçası kırılacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pilsan Ranger 12 Volt Akülü Araba Aküsü Kaç Saatte Şarj Olur?

Pilsan Ranger Şarj Ne Kadar Gidiyor?

Pilsan Ranger 12v Akülü Arabayı En Ucuz Nereden Aldım?

Neden Pilsan Ranger Akülü Araba Blogu Yazıyorum?


Herkese merhaba! Oğlum ile kurmuş olduğumuz blogumuza hoş geldiniz. Bu blogu kurmamızdaki amaç satın aldığımız Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile ilgili bilgiler vererek yaşamış olduklarımızı anlatmaktır. 

Peki neden akülü araba aldık diye bu blogu kurduk? Çevremdeki birçok insanın haftalarca en ucuz uzaktan kumandalı akülü araba fiyatlarını ve özelliklerini araştırmaktan çok fazla zaman harcadığını gördüm. 

En ucuz akülü arabayı bulmak ciddi anlamda zor ve büyük çaba isteyen bir şey olduğu için bende insanlara almış olduğumuz Pilsan Ranger akülü araba ile neler yaşadık? Neden memnun kaldık? Anlatmak istedim. 

Özellikle internetten çok pahalı fiyatlara alınan kumandalı akülü arabalardan hiç memnun kalmayan insanların yorumlarını görünce bende Pilsan Ranger 12 Volt Akülü arabadan neden bu kadar memnun kaldığımı ucuz ve kaliteli kumandalı akülü araba arayan insanlara açıklamak istedim.

Satın almış olduğumuz Pilsan Ranger'ın faturası mevcut olup herhangi bir sponsorluk durumu olmadığını belirtmek isterim. Tek amacımız insanların vermiş olduğu paranın karşılığını almasını sağlamak. Yoksa ne koskoca PİLSAN'ın buradaki yazılanlara ihtiyacı var nede benim işimden, gücümden, oğlumdan zaman ayırarak sizleri bilgilendirmek için yazdığım yazılara ihtiyacım var. Yapmak istediğimiz tek şey oğlumla birlikte Pilsan Ranger Akülü Araba ile yaşamış olduğumuz anıları, tecrübeleri ve yorumlarımızı sizlerle paylaşmak.😊 

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *