Pilsan Ranger Kumandalı Akülü Arabayı Çocuk Kendi Sürebilir Mi?


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere birçok ebeveynin merak etmiş olduğu; Pilsan Ranger 12v uzaktan kumandalı akülü arabayı manuel olarak çocuk kendi de sürebilir mi? Kumandasız kullanılır mı? Yoksa çocuk akülü arabaya hiçbir şekilde müdahale edemiyor mu? Bu sorunun cevabını ayrıntıları ile paylaşacağım. Sizlerde Pilsan Ranger ile yaşamış olduğunuz deneyimleri konu altına mesaj yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Pilsan Ranger Akülü Arabaya Çocuğun Manuel Müdahalesi Neden Önemli?


Bunun birçok önemi var. Öncelikle çocuğunuz büyüdükçe artık Pilsan Jeep akülü arabası ile gezerken kumandayla yönlendirilmek istemeyecek ve kendi sürmek isteyecektir. Böyle durumlarda özel yapım üst düzey uzaktan kumandalı akülü arabalarda hem manuel seçenek hem de ebeveyn kontrollü seçenek bulunur.

Ebeveynin her zaman Pilsan Ranger'a hükmetmesi de çok önemlidir. Çünkü aniden karşımıza bir kamyon çıkabilir ve çocuk ne yapacağını bilemezken biz ani bir manevrayla kenara çekebiliriz yada yolun dışına çıktığı durumlarda, park halindeki arabalara yaklaşırken uzaktan kumanda sayesinde arabaya müdahale etmek oldukça önemlidir.

Pilsan her zamanki gibi bu konuda da ustalığını konuşturmuş ve araç üzerinde hiçbir noktada değişiklik yapmadan sadece özel tasarım yeni kumandası ile istediğimiz an Pilsan Ranger'ın kontolünü elimize almayı sağlamış.

Kumanda ile müdahale etmediğimiz zaman çocuk eğer gaza basarsa vites ileri ise öne doğru geri vites de ise arkaya doğru hareket ediyor. Ama biz kumandayla herhangi bir komut verdiğimiz anda Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Arabanın kontrolü hemen bize geçiyor.

Eğer çocuğunuz sürekli gaz pedalına basıp kendi bir şeyler yapmak istiyor ama yaşı küçük ve bunun tehlikeli olduğunu düşünüyorsanız eğer kumanda üzerindeki "P" tuşuna basılı tutarsanız eğer Pilsan Akülü araba tamamen sabit kalır. 


Bu "P" tuşu normal zamanda kullandığımız fren tuşudur ancak kumandadan elimizi çektiğimiz an Pilsan Ranger otomatik olarak fren yaptığı için normalde çokta fazla kullanmadığımız bu tuşu yerinde durmayan ve sürekli gaz pedalına basıp kendi sürmek isteyen çocuklar için kullanabiliriz.

Size tavsiyem "P" tuşunu riskli zamanlarda, örneğin karşıdan bir araba geliyor ve kenara çektiniz, eğer "P" tuşuna basılı olmazsanız çocuğunuz ani bir hareketle aracın önüne fırlayabilir. Bu nedenle tehlike hissettiğiniz anlarda da güvenli bölgede "P" tuşuna basılı tutarak aracın manuel kontrolünü istediğiniz sürede keserek tehlikeli bir durumu önleyebilirsiniz.

Pilsan Ranger Akülü Arabayı Çocuk Kendi Sürebilir Mi?


Evet kesinlikle çocuk eğer olgun bir yaşta ve Pilsan Akülü arabayı kullanabilecek yetenekte ise siz kumandadan müdahale etmediğiniz sürece çocuk kendi istediği gibi akülü arabaya gaz verebilir ve direksiyon ile istediği yöne ilerleyebilir.

Yine de Pilsan Ranger'ı artık manuel kullanmaya karar verdiğinizde mutlaka açıklık bir alanda 2-3 gün aracın kontrolünü çocuğunuza bırakarak testler yapın ve asla çocuğunuz manuel kullanıma hazır olmadan trafik akışı olan yerlere çıkmayın. 

Hatta çocuğunuz çok iyi bir şekilde kendi manuel olarak Pilsan akülü arabayı kullansa bile her zaman tetikte olun ve çocuğunuzu takip etmeyi ihmal etmeyin.

Evet değerli Pilsan Ranger sever takipçilerim, bugün sizlere uzaktan kumandalı akülü arabayı çocuğunuz kendi manuel olarak kullanabilir mi? Bu sorunun cevabını ayrıntıları ile vermeye çalıştım. Sizlerde çocuğunuzla birlikte Pilsan Ranger ile nasıl manuel kullanımlar denediğinizi konu altına yazarak bizleri bilgilendirebilirsiniz. Görüşmek üzere.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pilsan Ranger 12 Volt Akülü Araba Aküsü Kaç Saatte Şarj Olur?

Pilsan Ranger Şarj Ne Kadar Gidiyor?

Pilsan Ranger 12v Akülü Arabayı En Ucuz Nereden Aldım?

Neden Pilsan Ranger Akülü Araba Blogu Yazıyorum?


Herkese merhaba! Oğlum ile kurmuş olduğumuz blogumuza hoş geldiniz. Bu blogu kurmamızdaki amaç satın aldığımız Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile ilgili bilgiler vererek yaşamış olduklarımızı anlatmaktır. 

Peki neden akülü araba aldık diye bu blogu kurduk? Çevremdeki birçok insanın haftalarca en ucuz uzaktan kumandalı akülü araba fiyatlarını ve özelliklerini araştırmaktan çok fazla zaman harcadığını gördüm. 

En ucuz akülü arabayı bulmak ciddi anlamda zor ve büyük çaba isteyen bir şey olduğu için bende insanlara almış olduğumuz Pilsan Ranger akülü araba ile neler yaşadık? Neden memnun kaldık? Anlatmak istedim. 

Özellikle internetten çok pahalı fiyatlara alınan kumandalı akülü arabalardan hiç memnun kalmayan insanların yorumlarını görünce bende Pilsan Ranger 12 Volt Akülü arabadan neden bu kadar memnun kaldığımı ucuz ve kaliteli kumandalı akülü araba arayan insanlara açıklamak istedim.

Satın almış olduğumuz Pilsan Ranger'ın faturası mevcut olup herhangi bir sponsorluk durumu olmadığını belirtmek isterim. Tek amacımız insanların vermiş olduğu paranın karşılığını almasını sağlamak. Yoksa ne koskoca PİLSAN'ın buradaki yazılanlara ihtiyacı var nede benim işimden, gücümden, oğlumdan zaman ayırarak sizleri bilgilendirmek için yazdığım yazılara ihtiyacım var. Yapmak istediğimiz tek şey oğlumla birlikte Pilsan Ranger Akülü Araba ile yaşamış olduğumuz anıları, tecrübeleri ve yorumlarımızı sizlerle paylaşmak.😊 

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *