Pilsan Ranger 12 Volt Akülü Araba Aküsü Kaç Saatte Şarj Olur?


Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Araba kaç saatte şarj olur? Ne kadar sürede aküsü tam olarak dolar? Hiç merak ettiniz mi? Eğer bu sorunun cevabını merak ediyorsanız eğer hazırlamış olduğum yazım tam size göre. Haydi bakalım Pilsan Ranger akülü araba kaç saat şarj olursa tam olarak dolar, öğrenelim.

Pilsan Ranger Kaç Saatte Şarj Olur?


Burada bahsetmiş olduğum şarj süresi ilk şarj değil arkadaşlar, öncelikle bunun bilgisini vereyim. Çünkü ilk şarjda biraz daha fazla bekleniyor. İlk şarjda ne kadar beklenir sorusunu ise bir başka yazımda ayrıntılı olarak değineceğim. Bu yazımda günlük Pilsan Ranger Jeep arabamızın kullanım sonrası boşalan akümüzü fişe taktıktan kaç saat sonra şarj olur, bunu öğreneceğiz.

Öncelikle kesinlikle Pilsan 12 Volt Ranger Marka Akülü Arabanızı asla tamamen şarjını bitirmeyi beklemeyin. Bazı yerlerde şarjı az gidenlere akülü arabanın tamamen şarjı bittikten sonra şarj edilmesi gerektiği yazılmış ama bu olay tam olarak doğru değil diyebiliriz. Peki neden?

Bu durumu şöyle açıklayabilirim. Pilsan Ranger akülü arabanız ile 1 saat çocuğunuzu gezdirdiniz ve aküyü sonuna kadar bitirmek istediniz. Akü şarjı az kalınca otomatik olarak 12v göstergelerden gaz verdikçe hızla 7,6,5 diye düşüşe geçiyor ve biraz daha zorladığınızda akülü araba stop ediyor. Eğer siz biraz daha arabayı kullanmak isterseniz yada hareket etmeden radyo yada lambalarını yakarak tamamen aküyü bitirirseniz eğer akü boşalıp sıfırlanır ve bir daha çalışmaz.

Bunu gerçek arabalardaki radyoyu açık bırakıp akünün bitmesi olayına benzetebiliriz. Aynı şekilde Pilsan Ranger Uzaktan Kumandalı Akülü Arabanın eğer tamamen şarjı boşalırsa akü takviyesi yaparak kendisine gelmesini sağlamamız gerekir. 


Bu nedenle elinizden geldiğince akü göstergesi en başlarda 14 lerdeyken sonlara doğru 12 ye kadar düştüğünde ve ciddi anlamda güç kaybı hissettiğinizde artık akülü arabayı daha fazla zorlamayın ve şarja alın ki içini boşaltmasın.

Hatta kullanım kılavuzunda Pilsan Ranger akülü arabanızı kullanmadığınız zamanlarda bile 15 günde 1 şarj etmeniz önerilmektedir. Yani kısacası ana amaç aküyü asla sıfırlamamak.

Peki 12v akülü araba aküsü kaç saatte şarj olur derseniz arkadaşlar cevap olarak en az 10 saat olarak söyleyebilirim. Akü bataryası ilk taktığınızda kırmızı olarak gözüküyor 4-5 saat sonra yeşile dönse bile her şarj süresi en kısa 8 saat olmalıdır. Uygun olanı ise 10 saat kesintisiz şarjda kalmasıdır. Bu şarj süresi size ortalama 45 dakika ile 1,5 saat aralığında akülü araba kullanım imkanı verir.

Evet arkadaşlar bugün sizlere 12 volt akülü araba kaç saatte şarj olur? Pilsan Ranger'ın şarjı kaç saatte ful dolar? Bu konulara değindim. Sizlerde evinizde akülü arabanızı kaç saat şarj ettiğinizi lütfen konu altına belirtiniz. Görüşmek üzere arkadaşlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pilsan Ranger Şarj Ne Kadar Gidiyor?

Pilsan Ranger 12v Akülü Arabayı En Ucuz Nereden Aldım?

Neden Pilsan Ranger Akülü Araba Blogu Yazıyorum?


Herkese merhaba! Oğlum ile kurmuş olduğumuz blogumuza hoş geldiniz. Bu blogu kurmamızdaki amaç satın aldığımız Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile ilgili bilgiler vererek yaşamış olduklarımızı anlatmaktır. 

Peki neden akülü araba aldık diye bu blogu kurduk? Çevremdeki birçok insanın haftalarca en ucuz uzaktan kumandalı akülü araba fiyatlarını ve özelliklerini araştırmaktan çok fazla zaman harcadığını gördüm. 

En ucuz akülü arabayı bulmak ciddi anlamda zor ve büyük çaba isteyen bir şey olduğu için bende insanlara almış olduğumuz Pilsan Ranger akülü araba ile neler yaşadık? Neden memnun kaldık? Anlatmak istedim. 

Özellikle internetten çok pahalı fiyatlara alınan kumandalı akülü arabalardan hiç memnun kalmayan insanların yorumlarını görünce bende Pilsan Ranger 12 Volt Akülü arabadan neden bu kadar memnun kaldığımı ucuz ve kaliteli kumandalı akülü araba arayan insanlara açıklamak istedim.

Satın almış olduğumuz Pilsan Ranger'ın faturası mevcut olup herhangi bir sponsorluk durumu olmadığını belirtmek isterim. Tek amacımız insanların vermiş olduğu paranın karşılığını almasını sağlamak. Yoksa ne koskoca PİLSAN'ın buradaki yazılanlara ihtiyacı var nede benim işimden, gücümden, oğlumdan zaman ayırarak sizleri bilgilendirmek için yazdığım yazılara ihtiyacım var. Yapmak istediğimiz tek şey oğlumla birlikte Pilsan Ranger Akülü Araba ile yaşamış olduğumuz anıları, tecrübeleri ve yorumlarımızı sizlerle paylaşmak.😊 

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *