Pilsan Ranger 12v Akülü Arabayı En Ucuz Nereden Aldım?


Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere; Pilsan Ranger 12v uzaktan kumandalı akülü araba en ucuz nereden alınır? Pilsan Ranger akülü araba fiyatları kaç para? İnternet mi daha ucuz yoksa Pilsan bayilerinden satın almak mı mantıklı? Bu konulardan bahsedeceğim. Sizlerde satın aldığınız Pilsan Ranger 12 volt akülü arabanızı en ucuz nereden aldığınızı konu altına yorum yazarak benimle paylaşabilirsiniz.

Öncelikle ihtiyaçlarımın %60'ını internetten satın alan biri olarak Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Arabayı satın almadan önce yaklaşık 1 hafta boyunca uzun araştırmalar yaptığımı belirtmek istiyorum. Çünkü piyasada şuan çok fazla uzaktan kumandalı akülü araba var ve fiyat aralıkları çok fazla değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin 2021-2022 aralığı olarak baz alırsak uzaktan kumandalı akülü araç fiyatları ortalama 1.000 TL'den başlıyor 20.000 TL'ye kadar gidebiliyor. Durum böyle olunca da insanın mecburen ciddi bir araştırma içerisine girmesi gerekiyor.

Pilsan Ranger Akülü Araba Almak İçin İnternet Mi Mantıklı? Yoksa Görerek Deneyerek Almak Mı?


Ben biraz pimpirikli bir adam olduğum için internet fiyatına göre eğer görerek, deneyerek satın aldığım yer en fazla 100 TL fazla fiyat söylüyorsa internetten çok fazla satın almak istemiyorum. Çünkü özellikle böyle önemli ürünler eve geldiğinde eğer kırık çıkar yada çalışmazsa hem çocuğunuz hayal kırıklığına uğruyor hem de siz boş yere sinir olmuş oluyorsunuz. Bu nedenle kendi felsefeme göre 1.000 TL üzeri ürünler arasında internet ve normal mağaza satış fiyatı arasında aşırı bir fark yoksa muhakkak görerek, deneyerek almayı tercih ederim.

Peki Pilsan Ranger Uzaktan Kumandalı 12v Akülü Araba En Ucuz Nerede Satılıyor?


Bunu çok fazla tartışmaya bile gerek yok. Elbette ki internet siteleri; n11, hepsiburada, trendyol gibi sitelerde akülü arabalar daha ucuz, hatta Pilsan kendi adına satış yaptığı Pilsan Store'yide mutlaka incelemenizi tavsiye ederim. 

En ucuz satılan yerin internet olduğunu buldum ancak nedense bir türlü Pilsan Kumandalı Akülü Arabayı buradan almak içime sinmedi. Çünkü birçok yorumda resimlerle birlikte akülü arabanın farının yada başka yerlerinin kırık geldiğini gördüm. Bazı yorumlarda ise en az 1 saat gitmesi gereken şarjın 20 dakika içinde bittiğini okuyunca ya en güvenilir yol olarak Pilsan Store yada yaşadığım şehirdeki Pilsan Bayisinden fazladan 100-150 TL ücret ödeyerek satın alacaktım.


Ben Afyon'da ikamet etmekteyim ve 2 yaşındaki oğlumun neredeyse tüm ihtiyaçlarını AZİZ BEBE mağazasından temin etmekteyim. Oğlumun pazar günü doğum günü vardı bizde babamla birlikte cumartesi günü sadece en ucuz Pilsan Ranger Uzaktan Kumandalı Akülü Araba için değil diğer modelleri de incelemek ve bilgi almak için gittik. 

Açıkçası o gün Migros'a da bakacaktık ve pazar günü hangi akülü araba en iyisi ve en uygun fiyatlı karar verip satın alacaktık ama mağazaya gittiğimde iyi ki görüp, bilerek, dokunarak satın almaya karar vermişim dedim çünkü çok fazla kumandalı akülü araba modeli var ve işin içinden çıkmak ciddi anlamda zorlaşabiliyor.

Aziz bebe mağazasına gitmekteki ilk amacımda orada 6v akülü araba nedir? 12v nedir? Nasıl bir farkı var? 2 yaşındaki 12 kilo ağırlığındaki oğlum için hangisi daha uygun olur? Bu sorularında karşılığını almak istiyordum. Sonuçta bizler akülü araba uzmanı değiliz ama fiyatı en yüksek olan kumandalı akülü arabanında en iyisi olmadığının farkındayım. 

Mağazada 6v akülü arabaları ve 12v akülü arabaları incelik ve tüm özelliklerini öğrendik. Daha mağazaya girerken bile Pilsan 12V Ranger Model Uzaktan Kumandalı Akülü Araba, ben buradayım diye bağırıyordu resmen.😉 

Kırmızı ve mavi rengi olan Pilsan Ranger Akülü Araba diğer modellere göre daha yüksekte ve tekerlekleri çok daha büyüktü. Biz daha çok dışarda kullanıp evimizin bodrum katında da büyükçe bir kilerimiz olduğu için bu büyük model akülü araba çok hoşumuza gitti. Özellikle kırmızı renk Pilsan Ranger alev alev yanıyordu.

Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Arabanın duruşu ve özellikleri bizi oldukça etkiledi. Bu arada aracın özelliklerini ve ayrıntılarını bir başka yazımda en ince ayrıntısına kadar değineceğim için şuan anlatmıyorum bu nedenle genel görünüm ve karar aşamamızdan bahsediyorum.

Pilsan Ranger 12v Akülü Araba Fiyatı Ne Kadar? Kaç Paraya Satın Aldık?


Öncelikle fiyat aralıkları sürekli değişkenlik gösterdiği için firmayı zor durumda bırakmamak adına Pilsan Ranger fiyatı hakkında net bilgi vermeyeceğim. Durun sinirlenmeyin 😆 net bilgi vermeyeceğim ama internetteki en ucuz fiyata göre ne kadar fazla verdiğimi açıklayarak kafanızdaki soru işaretlerini gidereceğim. 

Öncelikle eğer kredi kartı yerine peşin para ile akülü arabanızı satın alacaksanız güzel bir karşılıklı pazarlık ile neredeyse internet fiyatına Pilsan Ranger almanız mümkün. Tüm pazarlıklar sonrası biz peşin para olarak internetteki en ucuz Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Arabaya göre 50 TL fazla ücret ödedik. 50 TL fazla verdik ama içim çok rahattı. 

Çünkü kırık malzeme gelmeyeceğini biliyorum, kargo gelmedi derdim yok, kurulumu firma yapacak daha ne olsun. O yüzden fazladan verdiğim 50 TL bana hiç koymadı, helali hoş olsun. Aldığımız Pilsan Ranger Akülü Araba aynı gün evimize kurulmuş ve testleri yapılmış şekilde tam çalışır durumda teslim edildi. Buradan tekrardan Aziz Bebe'ye teşekkür ederim. Afyon'da yaşıyorsanız yada başka şehirde bile olsanız kendileri ile iletişim kurmak isterseniz eğer; Telefonları: (0272) 216 76 42 ayrıca instagram ve diğer sosyal mecralardan da kendilerine ulaşabilirsiniz.

Pilsan Ranger Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile ilgili ilk yazımız bu şekilde hayırlı olsun diyelim. Bugün siz değerli arkadaşlara; En ucuz Pilsan Ranger nereden alınır? sorusu ile ilgili yaşadıklarımı anlattım. Unutmayın bulduğunuz en ucuz akülü araba size bazen daha pahalıya patlayabilir. Bu nedenle her zaman kırılma ve kargo sorunlarını muhakkak göz önüne alarak güvenilir ve olumlu yorumları çok olan yerlerden Pilsan Ranger 12v Akülü Arabanızı almanızı tavsiye ederim. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pilsan Ranger 12 Volt Akülü Araba Aküsü Kaç Saatte Şarj Olur?

Pilsan Ranger Şarj Ne Kadar Gidiyor?

Neden Pilsan Ranger Akülü Araba Blogu Yazıyorum?


Herkese merhaba! Oğlum ile kurmuş olduğumuz blogumuza hoş geldiniz. Bu blogu kurmamızdaki amaç satın aldığımız Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile ilgili bilgiler vererek yaşamış olduklarımızı anlatmaktır. 

Peki neden akülü araba aldık diye bu blogu kurduk? Çevremdeki birçok insanın haftalarca en ucuz uzaktan kumandalı akülü araba fiyatlarını ve özelliklerini araştırmaktan çok fazla zaman harcadığını gördüm. 

En ucuz akülü arabayı bulmak ciddi anlamda zor ve büyük çaba isteyen bir şey olduğu için bende insanlara almış olduğumuz Pilsan Ranger akülü araba ile neler yaşadık? Neden memnun kaldık? Anlatmak istedim. 

Özellikle internetten çok pahalı fiyatlara alınan kumandalı akülü arabalardan hiç memnun kalmayan insanların yorumlarını görünce bende Pilsan Ranger 12 Volt Akülü arabadan neden bu kadar memnun kaldığımı ucuz ve kaliteli kumandalı akülü araba arayan insanlara açıklamak istedim.

Satın almış olduğumuz Pilsan Ranger'ın faturası mevcut olup herhangi bir sponsorluk durumu olmadığını belirtmek isterim. Tek amacımız insanların vermiş olduğu paranın karşılığını almasını sağlamak. Yoksa ne koskoca PİLSAN'ın buradaki yazılanlara ihtiyacı var nede benim işimden, gücümden, oğlumdan zaman ayırarak sizleri bilgilendirmek için yazdığım yazılara ihtiyacım var. Yapmak istediğimiz tek şey oğlumla birlikte Pilsan Ranger Akülü Araba ile yaşamış olduğumuz anıları, tecrübeleri ve yorumlarımızı sizlerle paylaşmak.😊 

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *