Pilsan Ranger Akülü Araba Gece Sürülebilir Mi?


Merhaba arkadaşlar bugünkü konumuz, Pilsan Ranger 12v Kumandalı Akülü Araba gece kullanılır mı? Farları ve lambaları yanıyor mu? Akşam saatlerinde akülü araba kullanmak tehlikeli mi? Bu konular hakkında bilgiler vereceğim. Eğer sizlerde Pilsan Ranger ile gece gezintileri yapıyorsanız eğer yaşamış olduğunuz tecrübeleri lütfen konu altına mesaj yazarak benimle paylaşın.

Pilsan Ranger Akülü Arabanın Lamba ve Farları Yanıyor Mu? Gece Kullanıma Uygun Mu?


Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Araba tamamen gece kullanımına uygun arkadaşlar. Mükemmel gece farları ve lambaları ile herkes sizi rahatlıkla görebiliyor. Özellikle gece parkta akülü araba sürmek bazen çok daha keyifli olabiliyor. 

Ayrıca çocukta lambalardan gelen ışıkla gece karanlığında korkmadan ilerleyebiliyor. Elbette ki yine de ne yaparsak yapalım gece Pilsan Ranger kullanırken çok daha dikkatli olmamız gerekebilir. Elimizden geldiğince gece vakitlerinde akülü araba kullanacaksak daha çok park ve bahçeleri seçmemiz hem kendi güvenliğimiz hem de çocuğumuzun güvenliği için çok önemlidir.

Gece Pilsan Ranger akülü araba kullanırken far ve lambalar açık olacağı için muhakkak şarjın biraz daha erken bitebileceğini hesaba katarak gece sürüşümüzü gerçekleştirmeliyiz. 

Biz geceleri genelde arka sokağımızda yeni asfalt dökülen boş yola yada parka giderek akülü araba kullanıyoruz. Geceleri çıkan ışıklara birde radyo eşlik ettiğinde tadından yenmiyor açıkçası.😏

Bugün sizlere Pilsan Ranger akülü aracın farları ve lambaları yanıyor mu? Gece akülü araba kullanılır mı? Bunlardan bahsetmeye çalıştım arkadaşlar. Sizlerde sormak istediğiniz şeyleri konu altından bana iletebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pilsan Ranger 12 Volt Akülü Araba Aküsü Kaç Saatte Şarj Olur?

Pilsan Ranger Şarj Ne Kadar Gidiyor?

Pilsan Ranger 12v Akülü Arabayı En Ucuz Nereden Aldım?

Neden Pilsan Ranger Akülü Araba Blogu Yazıyorum?


Herkese merhaba! Oğlum ile kurmuş olduğumuz blogumuza hoş geldiniz. Bu blogu kurmamızdaki amaç satın aldığımız Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile ilgili bilgiler vererek yaşamış olduklarımızı anlatmaktır. 

Peki neden akülü araba aldık diye bu blogu kurduk? Çevremdeki birçok insanın haftalarca en ucuz uzaktan kumandalı akülü araba fiyatlarını ve özelliklerini araştırmaktan çok fazla zaman harcadığını gördüm. 

En ucuz akülü arabayı bulmak ciddi anlamda zor ve büyük çaba isteyen bir şey olduğu için bende insanlara almış olduğumuz Pilsan Ranger akülü araba ile neler yaşadık? Neden memnun kaldık? Anlatmak istedim. 

Özellikle internetten çok pahalı fiyatlara alınan kumandalı akülü arabalardan hiç memnun kalmayan insanların yorumlarını görünce bende Pilsan Ranger 12 Volt Akülü arabadan neden bu kadar memnun kaldığımı ucuz ve kaliteli kumandalı akülü araba arayan insanlara açıklamak istedim.

Satın almış olduğumuz Pilsan Ranger'ın faturası mevcut olup herhangi bir sponsorluk durumu olmadığını belirtmek isterim. Tek amacımız insanların vermiş olduğu paranın karşılığını almasını sağlamak. Yoksa ne koskoca PİLSAN'ın buradaki yazılanlara ihtiyacı var nede benim işimden, gücümden, oğlumdan zaman ayırarak sizleri bilgilendirmek için yazdığım yazılara ihtiyacım var. Yapmak istediğimiz tek şey oğlumla birlikte Pilsan Ranger Akülü Araba ile yaşamış olduğumuz anıları, tecrübeleri ve yorumlarımızı sizlerle paylaşmak.😊 

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *