Pilsan Ranger Şarj Ne Kadar Gidiyor?


Bugün sizlere Pilsan Ranger 12v Kumandalı Akülü Araba şarj ne kadar gider? Full şarj ile kaç dakika gidiyor? Bu konulara değineceğim. Sizlerde satın aldığınız akülü arabanız ile ilk nereye gittiğinizi ve akünüzün ne kadar gittiğini konu altına yazabilirsiniz arkadaşlar.

Market yürüyerek 20 dk mesafede ama Pilsan Ranger akülü araba ile daha önce gitmediğimiz için ve bazı internet yorumlarında akü şarjının 20-30 dk da bittiğini okuduktan sonra gidiş dönüş en az 45-50 dk sürecek bir akülü araba yolculuğuna ilk günden çıkmak istedik ki şarj ne kadar gidecek bilelim.

Satın alırken almış olduğumuz bilgide şarj bitme süresi çocuğun ağırlığına, gidilen yolun durumuna ve hangi hızda kullandığımıza göre değiştiğini öğrenmiştik. Aldığımız bilgide ortalama 45dk-1 saat aralığında full dolu şarj ile yol alabileceğimizi öğrenmiştik. Bizde bugün Pilsan Ranger'ın şarjı kaç dakika gidiyor inceleyeceğiz bakalım.😎 Umarım yolda kalıp elimde hem market poşetleri hemde koca bir akülü arabayla eve dönmem. 😁

Pilsan Ranger Şarj Ne Kadar Gidiyor? 


Arkadaşlar oğlum 12 kilo ve Pilsan Ranger Uzaktan Kumandalı Akülü Araba 35 kiloya kadar taşıma yapabiliyor bilgisini önceden vermek isterim. Arabada 3 adet hız kademesi var. Oğlum 2 yaşında ve henüz akülü arabada yeni olduğumuz için 1. kademede, asfalt düz yolda kullanarak 1 saatte markete gittik, alışveriş yaptık ve geldik. Pilsan Ranger'ın şarjı hala iyi seviyede olduğunu gördüm. benim tahmine göre en düşük viteste ve radyo veya lamba yakmadan sakin bir düz yol sürüşü ile rahatlıkla 1,5 saat şarjın yeteceğini düşünüyorum.

Başka bir gün toprak yolda 3. kademede full dolu şarj ile kaç dakika gittiğimiz ile ilgili de ayrı bir yazı yazacağım ama lütfen şu değişkeni göz önüne alın; oğlum 2 yaşında ve sadece 12 kilo. Durum böyle olduğu için bize 1,5 saat giden şarj sizin çocuğunuz 25 kilo ise Pilsan Ranger 1 saat yada 45 dk gidebilir. Ama akülü araba ile daha uzun süre gidebilmek için bazı püf noktalar var diyebilirim. Buyurun bunları bir inceleyelim.

Pilsan Ranger 12v Akülü Arabanın Şarjının Daha Uzun Süre Gitmesi İçin Yapılacaklar


  • Bir kere muhakkak akünüz yeni ise çok daha fazla süre gidebilirsiniz. Bu nedenle 1 yıldan sonra şarjın erken bitmesi ile ilgili sorun yaşıyorsanız yeni batarya (akü) almayı düşünebilirsiniz.
  • 3 kademeli hızı tasarruflu olarak kullanırsanız eğer yani bayırlar veya zor yerler hariç düz yolda 1. vites (kademe) ile ilerlerseniz çok daha fazla şarj tasarrufu elde ederek Pilsan Akülü arabanızı daha uzun süre şarjı bitmeden kullanabilirsiniz.
  • Pilsan Ranger Uzaktan Kumandalı Akülü Araba toprak yolda asfalt yoldakinden çok daha fazla zorlanacağı için doğal olarak daha fazla enerji harcayarak daha erken şarj bitme durumu yaşatabilir. Bu nedenle eğer erken şarjınız bitiyorsa düz ve asfalt yolda sürmeyi tercih edebilirsiniz.
  • Pilsan Ranger Akülü Arabanın erken şarj bitmesi ile ilgili bir diğer önemli nokta çocuğunuzun ağırlığıdır. Çocuğunuz ne kadar ağırsa şarjınız da o kadar hızlı bitecektir. 
  • Eğer akülü aracınız yeni ve şarjı çok hızlı bitiyorsa mutlaka teknik servise göstermelisiniz.
  • Ayrıca ani hızlanma ve birden fren yapıp geri gitme hareketi de normalden çok daha fazla şarj harcayarak Pilsan Ranger'ın erkenden şarjının bitmesine yol açacaktır.

Evet arkadaşlar bugün sizlere kendi deneyimlerim ile birlikte Pilsan Ranger 12v akülü arabanın şarjı ne kadar süre gidiyor? Kaç dakikada biter? Bunlarla ilgili bilgiler verdim. Unutmayın çok yakında toprak yolda şarjı tamamen biterek daha profesyonel bir test daha yapacağım. Görüşmek üzere.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pilsan Ranger 12 Volt Akülü Araba Aküsü Kaç Saatte Şarj Olur?

Pilsan Ranger 12v Akülü Arabayı En Ucuz Nereden Aldım?

Neden Pilsan Ranger Akülü Araba Blogu Yazıyorum?


Herkese merhaba! Oğlum ile kurmuş olduğumuz blogumuza hoş geldiniz. Bu blogu kurmamızdaki amaç satın aldığımız Pilsan Ranger 12v Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile ilgili bilgiler vererek yaşamış olduklarımızı anlatmaktır. 

Peki neden akülü araba aldık diye bu blogu kurduk? Çevremdeki birçok insanın haftalarca en ucuz uzaktan kumandalı akülü araba fiyatlarını ve özelliklerini araştırmaktan çok fazla zaman harcadığını gördüm. 

En ucuz akülü arabayı bulmak ciddi anlamda zor ve büyük çaba isteyen bir şey olduğu için bende insanlara almış olduğumuz Pilsan Ranger akülü araba ile neler yaşadık? Neden memnun kaldık? Anlatmak istedim. 

Özellikle internetten çok pahalı fiyatlara alınan kumandalı akülü arabalardan hiç memnun kalmayan insanların yorumlarını görünce bende Pilsan Ranger 12 Volt Akülü arabadan neden bu kadar memnun kaldığımı ucuz ve kaliteli kumandalı akülü araba arayan insanlara açıklamak istedim.

Satın almış olduğumuz Pilsan Ranger'ın faturası mevcut olup herhangi bir sponsorluk durumu olmadığını belirtmek isterim. Tek amacımız insanların vermiş olduğu paranın karşılığını almasını sağlamak. Yoksa ne koskoca PİLSAN'ın buradaki yazılanlara ihtiyacı var nede benim işimden, gücümden, oğlumdan zaman ayırarak sizleri bilgilendirmek için yazdığım yazılara ihtiyacım var. Yapmak istediğimiz tek şey oğlumla birlikte Pilsan Ranger Akülü Araba ile yaşamış olduğumuz anıları, tecrübeleri ve yorumlarımızı sizlerle paylaşmak.😊 

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *